Upplev kinesiologi: Nyinsatt introduktionskurs 16-18 november

Kinesiologi balanserar kroppssystem som t.ex nerv- och hormonsystem
Kinesiologi ökar kapacitet, rörelseomfång och styrka i kroppens muskler
Kinesiologi är superfint för att individanpassa rätt näring för mer energi

Med en yrkesutbildning i kinesiologi kan du som terapeut ge dig själv en rad nya verktyg för att kunna upptäcka och behandla obalanser, brister och svagheter i de olika systemen hos dina klienter.

Utbilda dig vid Sabine Rosén Utbildningar och få ny unik kunskap. På utbildningen kommer du att lära dig hur du med kinesiologi behandlar smärta och försämrad funktion i muskler och leder och hur du kan komma i balans och minimera symptom som allergi, infertilitet och energibrist fysiskt som psykiskt.

Det bästa är att jag redan från dag ett kunnat applicera de tekniker vi lärt
 oss på mina redan befintliga massage- och akupunkturkunder och resultaten är fantastiska.
Daniela Thunberg, Danielas Massage

Känns så rätt. Som auktoriserad hudterapeut tar jag hand om många med problemhud. Nu finns möjlighet att komma under ytan då huden ofta är kroppens spegel. 
Anna Åkerblom, Derma-to-me

Yrkesutbildningen till kinesiolog är godkänd av Kroppsterapeuters förbund och pågår en helg i månaden under ett och halvt år. I utbildningen ingår rika och unika möjligheter att på stort hälsocenter kliniskt pröva kinesiologitekniker och strategier i praktiken.

Skolan engagerar sig i sina elever och ger trygg handledning under hela utbildningstiden

Efter genomförd utbildning är eleven redo att direkt gå ut i yrkesverksamhet som kinesiolog och har under utbildningstiden fått ett nytt nätverk.

Skolans samtliga lärare och handledare arbetar professionellt med hälsa

Det gör att eleverna efter utbildningen har en unik chans till samarbeten och jobb som efterfrågade SRU-kinesiologer (utbildade på Sabine Rosén Utbildningar). Skolan hjälper även till med stöd i hur man framgångsrikt driver företag.

Som företagare har denna utbildning hjälpt mig att mer än dubbla min vinst tack vare snabba och bestående behandlingsresultat! Att jag även fått chansen att ta del av skolans lärlingsprogram gör att jag fortsätter att utvecklas som terapeut.
Emelie Andersen, Emelies Kroppsvård

Genom Sabine har jag fått nya perspektiv på sambanden mellan traditionell kinesisk medicin och västerländsk skolmedicin.
Björn Winberg

Skolans grundare Sabine Rosén har under sina 30 år i yrket utvecklat Spine & Body flow Kinesiology som är ett strategitänk hur man som terapeut kombinerar egna kunskaper och erfarenheter med kinesiologi tekniker. Detta strategitänk ger möjlighet till individuellt anpassade behandlingar där helhetstänk kombineras med detaljkunnande kring näring, muskulatur och stress.

Med fem längre yrkesutbildningar (2-3 år vardera) kombinerar hon sina erfarenheter som kinesiolog, massageterapeut, akupunktör,  närings- och fytoterapeut. Utöver att driva egen klinikarrangerar arrangerar hon konferenser och internationella möten mellan kinesiologförbund världen över i egenskap av ordförande i IASK (International Association of Specialized Kinesiologists).

Skolan har sitt huvudsäte vid Odenplan i Stockholm. Aktuell introduktionskurs hålls den 16-18 november 2018 kl. 9-17 i Stockholm. Ny yrkesutbildning startar januari 2019.
Info om och anmälan till introduktionskursen

Tel: 08-740 60 30 | E-post: info[at]sabineeducations[dot]se