Sabine Rosén Utbildningar

Sabine Rosén Utbildningar grundades 2015 av Sabine Rosén. Vi har våra skollokaler i ett vackert sekelskifteshus mitt Stockholm, nära Odenplan. Här bedriver vi undervisning i nära kontakt med stor hälsoklinik.

Visionen vid grundandet var att föra vidare all kunskap och erfarenhet Sabine tillägnat sig under 30 års erfarenhet som framgångsrik kroppsterapeut. Förutom erfarenheten av att ha framgångsrikt ha behandlat tusentals klienter med alla möjliga problem och skador, hade hon lyckats sammanföra västerländskt detaljkunnande och österländskt helhetstänk och utvecklat Spine & Body flow Kinesiology.

I nuläget erbjuds en yrkesutbildning till Kinesiolog och ett antal kortare kurser. Skolans vision  framöver är att utöka med fler yrkesutbildningar som Reflexologist och Massageterapeut. Redan nu anordnar vi korta temakurser med tekniker från de yrkena.

Sabine Rosén Utbildningar är en unik utbildning som undervisar i nära samarbete med en klinik. Det innebär att eleverna redan från första början får rika möjligheter att prova teorierna i praktiken på riktiga klienter.

Yrkesutbildningen till Kinesiolog är ett och halvt år och godkänd av Sveriges största branschorganisation: Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Efter utbildningen finns det möjlighet till både fördjupande mentorprojekt, vidareutbildning och andra professionella uppdrag eller samarbeten; flera av våra utexaminerade elever får regelbundet klienter genom skolans kontaktnät.

Skolans vision utvecklas stadigt framåt med mottot: För att fler ska kunna uppnå hälsa och välmående krävs fler duktiga terapeuter.

Välkommen till oss och den fina gemenskap vi har här på skolan.

Elever om skolan

Filmklipp med tidigare elever

Åtta frågor till grundare Sabine Rosén

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30