Det var den bästa tiden i mitt liv-Möt några tidigare elever

Vad har utbildningen till kinesiolog betytt för dig personligen, din yrkesverksamhet och vad tycker du om utbildningen? Det var några av frågorna vi ställde till 7 av våra färdigutbildade och yrkesverksamma kinesiologer. 

Anna Åkerblom, hudterapeut och kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för dig på ett personligt plan?

Den har helt ändrat mitt tankesätt i livet. När jag påbörjade utbildningen var jag utmattad. Nu mår jag så mycket bättre. All kunskap jag fått under den här tiden vill jag dela med mig av- till alla.

För din professionella verksamhet?

Jag jobbar med hudvård som hudvårdsterapeut. Efter utbildningen till kinesiolog kan jag arbeta inifrån och ut. Huden är ju kroppens spegel och speglar hur den mår.

Vad tycker du om utbildningen?

Sabine är en fantastisk lärare. Hon tänker på alla, på alla plan. Man har verkligen en plats på den utbildningen, vem man än är. Och hennes Spine and body flow kinesiology har verkligen allt, hela kroppen finns med, som på en karta.  Det var en toppenutbildning, alla våra lärare var jättebra, jag har blivit så rik i kunskap!

Mikael Nyman, kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för dig på ett personligt plan?

Den har gett mig mycket mer kunskap om min egen hälsa.

För din professionella verksamhet?

Tack vare utbildningen har jag fått ett yrke jag kan utöva. Ett härligt yrke där jag kan hjälpa människor på många olika sätt till bättre hälsa och välbefinnande.

Vad tycker du om utbildningen?

Den har varit fantastisk från första början. Speciellt Sabines närvaro och hennes sätt att fånga upp alla. Hon anpassar utbildningen efter allas styrkor och väver in allt i utbildningen.

 

Camilla Lindqvist, kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för dig på ett personligt plan? 

Det har fördjupat mina kunskaper om hur jag hjälper människor på ett djupare plan.

För din professionella verksamhet?

Den har varit ett otroligt lyft för min verksamhet. Jag har fått många fler nöjda kunder, fler rekommendationer och ett helt annat kundflöde.

Vad tycker du om utbildningen?

Jag tycker att den är otroligt proffsigt och tydligt upplagd och Sabine är helt fantastiskt kunnig. Vilket gör att det blir väldigt inspirerande att ta sig an utbildningen. Hon är så trovärdig och kunnig. Jag är jättejättenöjd!

Wiktoria Höhn-Bolin, kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för dig på ett personligt plan?

Jag har lärt mig oerhört mycket om mig själv. Jag har också blivit medveten om många saker jag inte visste att jag behövde bearbeta, på ett roligt och intressant plan.

För din professionella verksamhet?

Det har blivit mycket roligare att jobba. Tidigare jobbade jag enbart med massage men nu har jag ett helt annat helhetstänk. Nu har jag verktyg att lösa problem och inte bara hantera symptom.

Vad tycker du om utbildningen?

Den har varit fantastisk, jättekul och personlig. Vi har varit en liten grupp så lärarna hinner med allihop och vi har lärt oss enormt mycket.

Mia Ahl, kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för din professionella verksamhet?

Jag har ändrat hela min yrkesinriktning. Jag arbetade tidigare som konsult och rekryterare men har nu öppnat mitt egna företag och det är det roligaste jag gjort.

Vad tycker du om utbildningen?
Skoltiden har varit fantastisk för Sabine var med hela tiden. Man fick öva och praktisera och vara med på kliniken och få riktiga klienter! Vi fick verkligen lära oss vad kinesiologi innebär. Jag är helt såld! Det var den bästa tiden i mitt liv!

Björn Winberg, massageterapeut och kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för dig på ett personligt plan?

Det har varit en fantastisk resa. Jag har utvecklats som person väldigt mycket och kommit längre än vad jag tidigare gjort i mitt liv.

För din professionella verksamhet?

Jag har fått ännu bättre möjligheter att ta hand om mina kunder. Jag känner att jag kan hjälpa dem på ett helt annat sätt än när jag bara arbetade med massage.

Vad tycker du om utbildningen?

Det har varit en fantastisk resa som jag har fått göra tillsammans med alla underbara kolleger. Vi har haft många olika infallsvinklar uppdelat i fyra delkurser, där vi har tagit ett steg i taget framåt. Vi har fått lära oss allt från grunden. Så även den utan tidigare erfarenhet kan få ett yrke. Jag personligen har fått en ännu större verktygslåda. Det har varit underbart.

 

Tone Lyche, kinesiolog

Vad har utbildningen till kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar betytt för din professionella verksamhet:
Att jag kan hjälpa människor på flera plan än tidigare på ett mycket snabbt och enkelt sätt.

Vad tycker du om utbildningen?
Utbildningen är lång, och det är bra. Det är bra att man har mycket tid att smälta det man lär sig och träna på uppgifterna.  Det är också bra att man alltid kan fråga en gång till och gå tillbaka och få förklarat igen det man inte förstått.

 

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30