Så här är yrkesutbildningen upplagd-praktisk information och kostnad

DELKURSER, PRAKTIKBLOCK, FÖRELÄSNINGAR, HEMUPPGIFTER, HANDLEDNING

Utbildningen är 1,5 år lång. Nästa utbildning startar helgen 3 april och fortsätter 15 månader. Under den tiden får du 476 undervisningstimmar, mängder med möjligheter att praktiskt prova teorierna, ett genuint och engagerat stöd av välutbildade, erfarna och omtänksamma lärare. Om du inte kan boka in alla delkurserna går det bra att ta igen kunskapen på annat sätt, det är inget hinder för att gå utbildningen.

De 231 Lektionstimmarna är uppdelade på 12 delkurser, ungefär en gång i månaden, tre dagar, fredag till söndag 9 – 17 med en timmas lunch. = 7 lektionstimmar per dag

De 140  lärarledda Praktiktimmarna på vårt hälsocenter hålls i fyra praktikblock som pågår i fem dagar. Av de är tre dagar vikta för praktiktimmarna, fredag till söndag, då eleverna gör upp till tolv elevbehandlingar per behandlingsteam om tre personer. Två dagar av de fem är vanlig lektionsundervisning, och praktiska övningar. Tider under de fem dagarna är 9 – 17 med en timmas lunch = 7 lektionstimmar per dag.

Utöver lektionsundervisningens föreläsningar tillkommer 12 timmar undervisning i Webinar,  3 timmar för varje modul. Dessa sänds mellan 17.30 – 20.30.

Eleverna gör dessutom 50 timmar hemuppgifter,  en per vecka= 1 timme + mentorstöd 1 gång i veckan= 30 minuter. (Du behöver inte ha verksamhet för att kunna göra hemuppgifterna. Familj, släkt och vänner brukar gladeligen ställa upp, tycker ofta det är roligt att hjälpa till.)

Större delen av utbildningen sker i skolans lokaler på Frejgatan 32, Stockholm, t-bana Odenplan.
För er som behöver övernattning har vi sammanställt en boendeguide med fyra bra boenden i närheten i olika prisklasser. Skolan ligger mitt i en restaurang- och butiktät stadsdel med härlig stämning, för trevliga luncher och middagar.

Fullständig kursplan och schema för Yrkesutbildning som börjar 3 april 2020 hittar du här

SÅ HÄR BETALAR DU

Du delbetalar totalsumman 67.500 + moms under 15 månader. Skolan erbjuder en rabatt motsvarande moms, för dig som ej kan fakturera utbildningen mot ett företag.
Vill du  delbetala kursen vid endast två tillfällen så får du både som företag och privatperson 10 % rabatt.

Under de 15 månader som kursen pågår kommer du som valt att delbetala månadsvis att få en faktura, som har sista betaldatum den 25:e eller vardagen innan i varje månad. Första fakturan skickas ut tre veckor innan kursstart, för klassen som startar 3 april 2020 ska kursavgiften vara betald den 15 mars 2020, därefter den 25:e i varje månad.

För dig som delbetalar vid enbart två tillfällen kommer andra delbetalningen  att behöva göras före den 15 november 2020.

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50