7 unika plusvärden med vår yrkesutbildning Mentorsamtal varje vecka Yrkesverksamma lärare Praktik på vårt eget hälsocenter On-line-föreläsningar- se när du vill Möjlighet till framtida kompanjonskap Internationellt nätverk Lärare med erfarenhet av 30 000 behandlingar

Yrkesutbildning till Kinesiolog 2024-2025

NÄSTA YRKESKLASS STARTAR 28 SEPTEMBER 2024

Yrkesutbildningen till Kinesiolog klinisk inriktning grundades av Sabine Rosén 2015. Utbildningen är 1,5 år lång och godkänd av Kroppsterapeuters riksförbund. Här på vår webb hittar du mycket information om utbildningen, yrket och skolan. Vi fokuserar på att varje elev DIREKT efter varje delkurs, ska kunna använda nya tekniker. Det gör att du som redan är terapeut, kan förbättra resultat och därmed få bättre snurr på din verksamhet. Och för dig som byter branch, så finns stor möjlighet at utbildningen ”betalar sig själv” redan under utbildning: flera av våra tidigare elver har finansiera utbildningen genom att göra effektiva elevbehandlingar på hemmaplan. Självklart har du trygg vägledning från vår mentor på skolan, träff online regelbundet veckovis.

Vi håller för fullt på att lägga schema som kommer inom kort. I nuläget kan du läsa mer om själva utbildningen via tidigare studieplan som också ska uppdateras med färska datum. Varmt välkommen att intresseanmälan dig, eller att boka tid för samtal med rektor Sabine Rosén. Kom med på en spännande och meningsfull ”resa” tillsammans med oss.

OBS, vi har endast 16 platser. Detta för att en liten klass möjliggör för oss att skräddarsy utbildningen individuellt. Säkra din plats redan nu via formuläret nedan.

Tid kvar innan nästa yrkesutbildning till Kinesiolog startar:

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Kontakta oss

3 + 1 = ?

Tidigare elever berättar

Se filmklipp där några tidigare elever berättar vad de tyckte om yrkesutbildningen.

Se filmklipp där några tidigare elever berättar vad yrkesutbildningen betytt för deras professionella verksamhet

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30