Vad tyckte du om utbildningen?

(Film. 2 minuter lång).
Vi ställde en fråga till sex av våra tidigare elever på Yrkesutbildningen till Kinesiolog.
Lyssna på Wiktoria Höhn-Bolin, Camilla Lindqvist, Mikael Nyman, Mia Ahl, Anna Åkerblom och Björn Winberg.

Om Kinesiologins möjligheter

(film 2 minuter) Förra året var Sabine Rosén Utbildningar med på Allt för hälsan-mässan. Det blev en intensiv helg med många härliga möten. Lyssna till några av Kinesiologernas upplevelse av helgen.  Hur det var att få möta människor som inte visste vad Kinesiologi är och att få visa dem yrkets möjligheter att användas inom hälsa, fitness, idrott och rehab för att öka styrkan, läka skador och balansera. Lyssna på Maria Laurila, Mia Ahl, Mikael Nyman, Björn Winberg, Tone Lyche och Wiktoria Höhn-Bolin.

Vad har utbildningen betytt för din professionella verksamhet?

(Film. 2 minuter lång).
Vad har utbildningen betytt för din professionella verksamhet? Vi frågade några elever som alla gått Yrkesutbildningen till Kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar, idag yrkesverksamma kinesiologer: Camilla Lindqvist, Anna Åkerblom, Wiktoria Höhn-Bolin, Björn Winberg, Mia Ahl och Mikael Nyman.

Om att vara elev: Emelie berättar

(film 2 minuter)
Emelie Andersen är utbildad kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar. Hon har egen klinik och kombinerar sina behandlingsdagar där, med att vara mentor på skolan.

I detta korta filmklipp berättar hon om hur hon kombinerar massage och kinesiologi och hur hon med kinesiologi hjälpt en klient att nu kunna träffa katt utan allergi.