Kontakta oss

Sabine Rosén Utbildningar ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. I receptionen som vår Elev- och Projektkoordinator på skolan arbetar Emelie Andersén. Hennes roll är att finnas till hjälp både för dig som elev på någon av skolans utbildningar och för dig som vill komma i kontakt med skolan för att veta mer.

Hon hjälper dig med frågor om kursinnehåll, kurslitteratur, länkar för mer inspiration, praktiska detaljer som speciell mat och logitips vid kurs… ja, det mesta. Du kommer även att träffa henne personligen under introduktionskurserna till yrkesutbildningarna.

Utöver att vara Elev- och Projektkoordinator på skolan driver hon sitt eget företag sedan 2010 och tar själv emot klienter som kroppsterapeut. Emelie har personlig erfarenhet av Sabines utbildning vilket gör att hon kan berätta om hur det är att läsa till kinesiolog, hur man kan integrera kinesiologi med andra kroppsterapier och hur kinesiologin har fått hennes eget företag att växa. Själv började hon resa till att bli Kinesiolog hösten 2015 och har sen examen 2017 ingått i skolans lärlingsprogram under handledning av Sabine Rosén.

Har du frågor om utbildningar och upplägg, tveka inte att höra av dig.

FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM
Tel: 08-740 60 30 Kontorstid 8-16

Kontakta oss!

1 + 0 = ?

Elevkoordinator

Skolans Elevkoordinator Emelie Andersen

Grundare och Ceo


Skolans grundare Sabine Rosén.
Läs om hennes drivkraft och vision här.

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50