Skolans grundare Sabine Rosén har under sina mer än 30 år i yrket skaffat sig en gedigen erfarenhet. Hon är utbildad kinesiolog, massageterapeut, akupunktör, närings- och fytoterapeut. Utöver det arrangerar hon konferenser och internationella möten mellan kinesiologförbund världen över  som  ordförande i IASK (International Association of Specialized Kinesiologists). Hon har dessutom utvecklat “Spine-and Bodyflow Kinesiology” som kombinerar ett österländskt helhetstänk med ett mer västerländskt detaljkunnande.

LÄS MER OM:

Yrkesutbildning Kinesiolog

Spine & Body flow Kinesiology

Åtta frågor till Sabine Rosén

Sabines Vision och drivkraft

Sabines vision och drivkraft är att  låta fler människor bli friska, ha energi och livsglädje
För att kunna erbjuda fler människor möjligheten att optimera sin hälsa och bli starkare både privat, på arbetet och i idrottssammanhang behövs det fler riktigt duktiga terapeuter.

Sabines drivkraft är att förmedla och lära ut behandlingsstrategier som kombinerar ett detaljkunnande men som samtidigt vävs in i ett helhetstänk.

För att på ett både roligt och effektivt sätt förmedla och lära ut behandlingsstrategier så startade hon 2015  Yrkesutbildning till kinesiolog – klinisk inriktning.

Vid sidan av denna utbildning finns den lärlingsbaserade certifikatutbildningen Spine & Body flow Kinesiology, som startade 2017.

Ytterligare framöver kommer skolan ha klasser för de som vill bli massageterapeuter och för de som vill bli proffsiga personliga tränare. Detta kommer att utvecklas framöver.

En viktig uppgift för att förverkliga visionen är också att aktivt kommunicera med människor i media, sjuk- och friskvårdsetablissemang samt förmedla djupare kunskap i flera forum. Unik kunskap är värdefull och behövs spridas vidare. Den tillsammans med ett ärligt engagemang gör skillnad!

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30