Underbar mässhelg!

Årets helg på Allt för hälsan-mässan blev väldigt lyckad för skolan. I vår monter fick vi många besökare. Vi fick bland annat väldigt många anmälningar till vår intro-kurs i Kinesiologi 15-16 februari.

– Så många att vi måste byta till större lokaler för att kunna hålla kursen, berättare Sabine Rosén glatt.

Många var de besökare som också fick känna på det ibland nästan magiska med kinesiologins tekniker för att balansera strukturellt. Sabine återberättar två exempel av många.

– En man kom tillbaka en halvtimme efter att han hade fått 10 minuters prova-på-behandling. Han var lyrisk. I över en månad hade han haft problem att gå i trappor, och nu kunde han det, efter bara tio minuter. Och det ville han gå tillbaka och berätta. Sådant känns alltid fantastiskt.

En annan man kom på söndagen, efter att hans fru varit här och provat-på under lördagen.
– Hon hade sagt åt honom att han bara måste prova, för det var så bra.

I vår monter under mässhelgen arbetade tre diplomerade Kinesiologer. Vi hade också med oss fem elever som just nu går yrkesutbildningen. En av dem, Esmée, kom första gången i kontakt med Kinesiologi och skolan på förra mässan.

– Hon kom på söndagen, de sista tio minuterna innan vi började packa ihop. Idag går hon utbildningen och var med här under denna mässa. Redan nu kan hon behandla vissa problem.

Så där ser man hur mycket som kan hända på bara ett år.

– De är det som är så fint, att jag får föra min långa erfarenhet och kunskap vidare, så att vi får fler riktigt duktiga terapeuter så att fler människor får chansen att bli friska och må bra, avslutar Sabine.