7 unika plusvärden med vår yrkesutbildning Mentorsamtal varje vecka Yrkesverksamma lärare Praktik på vårt eget hälsocenter On-line-föreläsningar- se när du vill Möjlighet till framtida kompanjonskap Internationellt nätverk Lärare med erfarenhet av 30 000 behandlingar

Yrkesutbildning till Kinesiolog 2023/24

Yrkesutbildningen till Kinesiolog klinisk inriktning grundades av Sabine Rosén 2015. Utbildningen är 1,5 år lång och godkänd av Kroppsterapeuters riksförbund. Här på vår webb hittar du mycket information om utbildningen, yrket och skolan.

Nästa yrkesklass startar under 2023/2024. Vill du vara med i vår nästa klass – skriv isåfall upp dig på nyhetsbrevet, så får du via det reda på när datum för start 23/24 är fastställda. När datum är bestämt skickar vi ut inbjudan i Nyhetsbrev och publicerar datum och kursinbjudan här.

Varmt välkommen med dina frågor om utbildningen. Du kan redan nu intresseanmäla för en plats på nästa Yrkesutbildning via formulär nedan. OBS, vi har endast 14 platser. Detta för att en liten klass möjliggör för oss att skräddarsy utbildningen individuellt.

Sju unika mervärden hos oss

Introkurs 3-4 september 2022

STUDIEPLAN PDF YRKESUTBILDNING TILL KINESIOLOG 2022-2023

OM YRKESUTBILDNINGEN

Kontakta oss

3 + 4 = ?

Tidigare elever berättar

Se filmklipp där några tidigare elever berättar vad de tyckte om yrkesutbildningen.

Se filmklipp där några tidigare elever berättar vad yrkesutbildningen betytt för deras professionella verksamhet

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30