• Webinar

Pa Sandberg: 60 minuters Webinar/online-föreläsning i Reflexologi: Foten och immunförsvaret

Sändes online 24 mars 2020. Inspelat, se det när du vill här.

Pa Sandberg, reflexologist, berättar om reflexologins möjligheter när det gäller allergi, astma, återkommande förkylningar och andra immunförsvarsrelaterade besvär som kan hämma vårt välmående. Om kopplingen mellan kroppens olika funktionella system och fötternas påverkan på immunförsvaret. Både för dig som privatperson som vill lära dig enkla och effektiva tekniker för vardagligt bruk och för dig som terapeut som vill lära dig olika effektfulla tekniker för foten.

Det första webinaret följdes upp med en kurs, ”Reflexologi och fotrörelse”. Den blev mycket uppskattad, så vi utvecklar nu fler kurser. Den andra kursen, ”Reflexologi och immunförsvar”, som följer upp webinaret 24 mars, hålls 2-3 maj.

Sedan förra våren är Pa Sandberg en del av Hälsoporten där han behandlar med reflexologi/zonterapi, kroppsterapi, fysisk och mental rörelse samt förändrings- och utvecklingssamtal. Utöver det föreläser han och håller workshops. Förra året släpptes hans populära bok ”En handbok om fötter”.

Dina fötter är del av din kropp. Samma kropp som lever ditt liv. Det går inte att skilja på de sakerna. Så när vi stärker foten med tryck, massage och rörelse, sätter vi fart på hela kroppens nätverk av nerver, blodkärl, bindväv ock muskler.

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30