Här kan du se ett 15 sekunders filmklipp om Rygghälsa och Immunförsvar

Föreläsning om Rygghälsa & Immunförsvar

Rygghälsa och samband med immunförsvaret

20 maj 2024 kl 19-20 on-line.

Visste du att många av klienterna hos Sabine, söker och får hjälp för BÅDE ont i övre bröstrygg och allergier, eller BÅDE svullen mage och ont i nedre bröstrygg?

Grundläggande anatomi ger en kartbild över VAR våra läkande impulser från nervsystemet har sina vägar. Våra parasympatiska impulser kan komma fram som tänk och informera inre styrmekanismer till läkning/återhämtning – eller – de kan av spänningar och strukturella blockeringar i ryggraden vara hämmade och ge olika grader av symptom.

Utöver att visuellt förmedla kartbilden ovan, så kommer Sabine också berätta om akupunktumeridianers flöden, och den mer österländska vetenskapen kring rygghälsa och återhämtning.

Kom med😊! En timma ren inspiration och kanske även en ögonöppnare och motivator till att ta hand om din egen rygghälsa.

För dig som är nyfiken på Yrkesutbildning till Kinesiolog som startar 28 september 2024, så ger timman dig inblick på de fantastiska möjligheter en ökad förståelse om rygghälsa och dess samband med all hälsa hos en människa ger. Sabine har utvecklat strategitänket ”Spine- & Bodyflow Kinesiology”.

Detta webinar är på svenska. Sabine föreläser även i internationella forum och skolor, på tyska och engelska – hör av dig om du vill ha dessa datum.

OBS!

När du anmäler dig får du länk till webinaret – detta säkerställer också att du i efterhand får länk till filmen/inspelningen i efterhand.

Jag anmäler mig till föreläsning om Rygghälsa

3 + 2 = ?