Filmade intervjuer

Här får du i några korta filmer (runt 2 min vardera) träffa några av våra tidigare elever, som alla idag är yrkesverksamma som Kinesiologer. De berättar vad yrkesutbildningen gett dem, hur de upplevde undervisningen och hur de använder kinesiologin idag.

Vad tyckte du om utbildningen till Kinesiolog?

Vad tyckte du om utbildningen? Vi frågade de tidigare eleverna som alla gått Yrkesutbildningen till Kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar och idag är yrkesverksamma kinesiologer: Wiktoria Höhn-Bolin, Camilla Lindqvist, Mikael Nyman, Mia Ahl, Anna Åkerblom och Björn Winberg

Om Kinesiologins möjligheter

2018 var Sabine Rosén Utbildningar med på Allt för hälsan-mässan med en stor monter, fyra behandlingsbänkar och åtta Kinesiologer alla utbildade vid skolan. Det blev en intensiv helg med många härliga möten. Lyssna till några av kinesiologernas upplevelse av helgen.  Hur det var att få möta människor som inte visste vad Kinesiologi är och att få visa dem yrkets möjligheter att användas inom hälsa, fitness, idrott och rehab för att öka styrkan, läka skador och balansera. Maria Laurila, Mia Ahl, Mikael Nyman, Björn Winberg, Tone Lyche och Wiktoria Höhn-Bolin.

Vad har utbildningen betytt för din professionella verksamhet?

Vad har utbildningen betytt för din professionella verksamhet? i frågade de tidigare eleverna som alla gått Yrkesutbildningen till Kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar och idag är yrkesverksamma kinesiologer: Camilla Lindqvist, Anna Åkerblom,  Wiktoria Höhn-Bolin, Björn Winberg, Mia Ahl, och Mikael Nyman.

Om att vara elev på skola. Emelie berättar.

Emelie Andersen är utbildad kinesiolog på Sabine Rosén Utbildningar. Hon har egen klinik och kombinerar sina behandlingsdagar där, med att finnas till hands på skolans sekretariat som Elev- och Projektkoordinator.

I detta korta filmklipp berättar hon om hur hon kombinerar massage och kinesiologi och hur hon med kinesiologi hjälpt en klient att nu kunna träffa katt utan allergi.