Online-kurs: Avstressande massage

LYX därhemma

– en steg-för-steg onlinekurs för en avstressande, skön och effektiv ryggmassage!

Vi ser framför oss att

 • du kommer kunna dela fina stunder därhemma när du ger massage.
 • du blir extra poppis på kontoret efter en 5 minuters nackmassage.
 • du visar kursen för din partner så att du också FÅR massage😊.

Pris: 495 kr.

Köp av kursen till dig själv eller som bästa-ge-bort-gåvan februari 2023 då vi öppnar vår prenumerationswebb.

Varmt välkommen!

🤩Fördjupad info:

I den här kursen får du i filmad närbild följa hur du håller dina händer för att ge en djupverkande massage. Du får också se hur du själv bäst sitter eller står, för att hålla egen energi på topp, så du kan ge massage och samtidigt själv må bra. När du gör massage på rätt sätt så är den effektiv, och du får lära dig om positiva effekter som ökad cirkulation och återhämtning samt förbättrat immunförsvar. Framför allt så kommer du på ett strukturerat sätt lära dig grunderna i att göra en riktigt skön rygg- och nacke/axelmassage.

Du lär dig:

 • Värmande, cirkulerande och djupverkande massagegrepp för rygg, axlar och nacke
 • Använda dina händer på rätt sätt, så att du skulle kunna hålla på i evigheter… dvs ta tryck med stöd från din egen kropp så dina händer och fingrar mår bra
 • Hur du varierar greppen beroende på om din vän ligger på bänk, matbord, golv eller sitter på stol (med eller utan kläder på).
 • Blanda egen verksam massageolja med vegetabilisk olja från ditt skafferi. Vi tipsar om några eteriska oljor som förhöjer effekten av din massage.
 • Hur du använder näring och örtteer för att förstärka avslappning eller energiboost.
 • Förstå varför massage är bra för återhämtning och immunförsvar.

Kursen vänder sig till dig som:

 • Vill njuta av livet
 • Du behöver bara vara människa och inte kunna något om massage innan

Vi som håller kursen
Jag som erbjuder kursen till dig heter Sabine Rosén och har haft massageklinik sedan 30 år, och min verksamhet började på en lyxkryssare i Karibien. Jag har sedan dess haft fullbokad klinik och jag har genomfört ca 30 000 massagebehandlingar. Nu för tiden driver jag också ett hälsocenter – HälsoPorten – på Odenplan i Stockholm samt ett utbildningscenter för kroppsterapeuter, Sabine Rosén Utbildningar.

Jag har filmat alla massagegrepp och instruktioner om hur man bäst står eller sitter när man ger massage, tillsammans med kursens expert Emelie Andersen. Emelie har jobbat som massageterapeut sedan 2010, och kombinerar massage med tekniker från övriga yrkestitlar som kranosakral-, zonterapeut samt kinesiolog. Emelie är mentor för våra elever på Yrkesutbildning till Kinesiolog, på Sabine Rosén Utbildningar.
Vad är en onlinekurs? Detta är ett perfekt format för att lära sig att göra en skön och effektiv massage! En onlinekurs ger dig möjlighet att ta del av kursen när, var och hur du vill. Du kopplar upp dig när du själv har tid, och kan upprepade gånger se igenom de instruerande filmer som förberetts för dig. Utöver filmer, länkar och texter så finns pdf-filer som du kan ladda ned, till exempel en lathund över massagegreppen att lägga bredvid dig till stunden då du ger massage. Genom kursens innehållsförteckning kan du som deltagare lätt hoppa mellan avsnitten, föra anteckningar och sedan gå tillbaka och ta del av informationen igen. Behöver du kontakta oss lärare för någon fråga så är vi lätta att nå, via receptionen på Sabine Rosén Utbildningar.

 

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30