• Lust & Glädje

30 dagar Lust & Glädje med Pa Sandberg & Sabine Rosén

En film varje vecka presenteras på vår Youtube-kanal

Vad är ”30 dagars Lust & Glädje”?

Det är höst och vi fick en idé. Att under 30 dagar fokusera på hälsa, lust och glädje. Det tänkte vi göra som ett ”fritt” projekt där du är välkommen att hoppa in och vara med lite som det passar dig. Vi startar med ett fritt webinar tors 20 oktober kl 18.30 och fortsätter med 4 söndagsfilmer på temat men ur olika vinklar. Däremellan kommer ytterligare några kortfilmer med tips ock inspiration.

Välkomna att haka på!

Sabine Rosén & Pa Sandberg

— Hälsa ska vara lustfyllt. Det ska inte vara en kamp eller en strid att må bra. Och man kan faktiskt använda smärta eller stress som verktyg för att må bra, istället för att bara se dem som problem, säger Pa som är reflexolog på Hälsoporten i Stockholm där han behandlar alla sorters krämpor och obalanser via fötterna, men också jobbar med rörelse ur både ett fysiskt och mentalt perspektiv. Under Lust & glädje-projektet kommer han att prata om olika perspektiv på lustfylld hälsa men också ge tips på enkel egenvård och övningar för att lossa på spänningar o boosta sin energi.

— Och jag tänker spinna på hela kroppen, berättar Sabine som är kinesiolog och den som driver Hälsoporten. Hur kan olika örter eller teer hjälpa mitt nervsystem eller hormonsystem? Och så blir det tips på några yogarörelser för att öppna upp och frigöra ryggraden.

Vi hoppas att det glada och lustfyllda ska smitta av sig. Hela projektet ska vara opretentiöst och enkelt. Precis så som vi tänker att hälsa, lust och glädje också ska vara.

  

Sabine Rosén Utbildningar på Faceboook

Sabine Rosén Utbildningar på Instagram

Pa Sandberg Fotrörelse på Facebook

Pa Sandberg Fotrörelse på Instagram

Längre ner på sidan kan du se de filmer som lagts upp hittills.

30 dagars Lust & Glädje

Att under 30 dagar fokusera på hälsa, lust och glädje. Det tänkte vi göra som ett ”fritt” projekt där du är välkommen att hoppa in och vara med lite som det passar dig.

Trailer: 1 minut långt filmklipp.

20/10 Kickstart

Sätt dig med en kopp te och följ med i översikt av de olika fördjupningarna som kommer under de 30 dagarna. Inspelat under ett webinar.  😊

1 timme lång film.

23/10 Var sitter lust och glädje?

Första fördjupande filmen i 30 dagars Lust & Glädje.  Var i kroppen sitter hälsa, lust & glädje? Massera dina fötter.  Lite sköna reflektioner också 🙂

25 minuter lång film.

30/10 Vad kan jag göra själv?

Andra fördjupande filmen i 30 dagars Lust & Glädje.  Vad kan du göra själv?

28 minuter lång film.

6/11 Kan smärta vara vägen?

Tredje fördjupande filmen i 30 dagars Lust & Glädje.  Kan smärta vara vägen?

34 minuter lång film.

14/11 Vad kan Vi hjälpa Dig med?

Fjärde fördjupande filmen i 30 dagars Lust & Glädje. Vad kan vi hjälpa dig med?

31 minuter lång film.

20/11 Sammanfattning

Fjärde fördjupande filmen i 30 dagars Lust & Glädje. Sammanfattning

32 minuter lång film.

Click here to add your own text

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30