Joint Anchor 1

Om Workshop Joint Anchor steg 1

Metoden Joint Anchor utvecklades av den australiensiska kiropraktorn Geoff Leury.

Joint Anchor är en intensivt helande metod. Det bygger på begreppet att varje hållbar läkning kräver en självhelande process. Förmågan att självläka och bibehålla sin hälsa är en förmåga som finns hos var och en av oss och är självreglerande.

Förmågan att läka sig själv kan emellertid delvis gå förlorad. Då är möjligheten att självläka och bibehålla hälsa inte längre möjligt. Det är då som hälsoproblem ofta uppstår.

Metoden Joint Anchor hjälper till att återvända till den helande självläkningen. Detta sker helt utan kroppslig kontakt. Det är ett mjukt sätt att intensivt uppnå djupa och varaktiga resultat.

I detta grundläggande seminarium kommer vi att få prova på och lära oss grundläggande metoder och även metoder som gör det möjligt att balansera kroppsstrukturen i allmänhet och lederna i synnerhet.

Inga förkunskaper behövs. Ni kommer få lära er enkel muskeltestning, men man kan också använda JAT helt utan kinesiologi.

Workshopen hålls på engelska. 

Tid: 30-31 mars 2022
Plats: Kristinavägen 26, Huddinge
Kostnad: 2900 kr + moms
Förkunskaper: kursen erbjuds till tidigare elever på SRU. Sista anmälningsdag 15 mars.

Jag anmäler mig till

2 + 5 = ?

Om

Emma Acquarone | Kinesiolog

Jag föddes 1971 i Turin (Italien) och tillbringade min barndom och ungdom i Italien och Danmark. 1997 tog jag examen i miljöteknik i Danmark. Med min man bodde jag först i Frankfurt, Tyskland och Manchester, Storbritannien. Sedan 2002 bor vi tillsammans med våra tre döttrar i Tübingen, Tyskland.

På grund av hälsoskäl hade jag mina första underbara erfarenheter av kinesiologi år 2000, vilket fascinerade mig så mycket att jag började studera det mer intensivt och delta i olika kurser och seminarier. Under 2014 avslutade jag den professionella utbildningen till kinesiolog med ett särskilt fokus på hjärnan och nervsystemet vid IAK Forum International i Kirchzarten. Sedan dess har jag regelbundet deltagit i utvecklande seminarier för att komplettera min kunskap och utvidga min erfarenhet.

Jag lärde mig Joint Anchor-tekniken 2016 under ett av dessa seminarier och fascinerades omedelbart av dess extremt milda karaktär. Det är oerhört spännande att känna klientens energi på detta sätt och att balansera människans intensiva energi med denna eleganta och enkla teknik.

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-740 60 30