Gör någon glad- ge en upplevelse och framtid i julklapp

Vi kan erbjuda två fina julklappar som ger glädje och välmående. Här kan du läsa mer om julklapparna och enkelt beställa genom formulär längre ner på sidan eller direkt via denna länk Beställ direkt.

Heldags massagekurs med Maria Laurila

Lär dig en helkroppsmassage under handledning av Maria Laurila – utbildad massageterapeut, kinesiolog och kraniosakralterapeut. Utöver hjälpande massagegrepp så förmedlar Maria närvaro och känsla. En heldags toppenmys för dig! Sagt om kursen: ”Maria Laurila är en väldigt kompetent lärare full av fin energi och värme. Väl genomtänkt upplägg med tydliga instruktioner först och sedan egna övningar.  Kursmaterialet är också bra, har varit bra stöd hemma. Det har gett mersmak att jobba med massage som komplement till andra delar. Jag vill varmt rekommendera kursen och framförallt med fina Maria som lärare.

Vi erbjuder dig 20% rabatt på avgiften när du anmäler fler än en person. 

Datum: Lördag 19 januari 2019

Tid: 9-17

Plats: Frejgatan 32, Odenplan

Pris: 1500kr. Massageolja och kursmaterial ingår.

Tre dagars introkurs i kinesiologi med Sabine Rosén

Välkommen till en intensiv och inspirerande kurshelg. Här kommer du introduceras i Kinesiologi och förstå hur du kan implementera kinesiologitekniker i ditt befintliga arbete som kroppsterapeut. Är du helt ny i friskvårdsbranchen så är denna introduktionskurs perfekt för att avgöra om du ska slå in på en ny och spännande yrkesbana. Du kommer med denna introduktionskurs lära dig att se sambanden mellan fysisk smärtproblematik i skulderparti, nacke och bröstrygg med andra obalanser som t.ex. störningar i immunförsvaret. Du kommer lära dig göra muskeltester och korrigeringstekniker för att återhämta rörelsen i axelpartiet, samt minska smärtimpulser.

Datum: 11-13 januari 2019, kl: 9-17
Plats: Frejgatan 32, Odenplan och Balance gym, Stureplan (lördag em)
Pris: 2000 kr (för företag + moms).
OBS! Väljer du sedan att anmäla dig till ”Yrkesutbildning till Kinesiolog” så bjuder vi på HELA KURSAVGIFTEN för denna introduktionskurs.Du som har fått fint erbjudande som medlem Kroppsterapeuternas Yrkesförbund-  vänligen ange det i meddelanderutan beställningsformuläretVarmt välkommen!

Elever om utbildningen
Åtta frågor till Sabine Rosén
Om Yrkesutbildningen
Mer om Kinesiologi

Beställ Julklapp här

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. I rutorna med namn och adress skriver du som vill ge presenten dina uppgifter. I meddelanderutan skriver du vem du vill köpa presenten åt. Om du vill köpa flera, skriv det i meddelanderutan.

Förnamn*