• Webinar

Temakurser Reflexologi

Våra korta temakurser i reflexologi är både för dig  som privatperson som vill lära dig några enkla tekniker att använda på dig själv och familjen i vardagen, och för dig som redan arbetar som terapeut och vill bredda din verktygslåda med enkla men effektiva tekniker för foten. Att gå en av våra korta temakurser kommer att ge dig en bild av vilka möjligheter yrket kan ge dig.  Skolan planerar framöver för en yrkesutbildning i reflexologi – zonterapi – fotrörelse.

Dina fötter är del av din kropp. Samma kropp som lever ditt liv. Det går inte att skilja på de sakerna. Så när vi stärker foten med tryck, massage och rörelse, sätter vi fart på hela kroppens nätverk av nerver, blodkärl, bindväv ock muskler.

”Fötter är rörelse, rörelse är liv. Hur vi rör oss är faktiskt hur vi lever våra liv.”

Utbildningelsedare på alla våra temakurser i reflexologi är Pa Sandberg

Aktuella temakurser:

Helgkurs Reflexologi och immunförsvar hösten 2020

Vi tar i nuläget in anmälningar till denna kurs som om den kommer genomföras. Vi hoppas! Eftersom Covid-19 påverkar all verksamhet just nu, så fakturerar vi inga anmälningsavgifter. I nuläget sätter vi måndag 20 april som sista anmälningsdag, då vi kontaktar samtliga kursdeltagare med besked.

Anmäl dig direkt till aktuell temakurs

Datum: hösten 2020 (datum kommer snart) kl 9-17
Plats: Frejgatan 32, Odenplan, Stockholm
Förkunskaper: Inga
Kostnad: 2900 kr + moms
Utbildningsledare: Pa Sandberg

Välkommen

1 + 0 = ?

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50