”Det var den bästa tiden i mitt liv” – elever om skolan

Anna Åkerblom och Sabine Rosén. Fotograferade på Allt för Hälsan-mässan i Älvsjö november 2018.

För ett par veckor sedan intervjuade vi tidigare elever som gått på Sabine Rosén Utbildningar och nu är färdigutbildade yrkesverksamma kinesiologer. Vi frågade dem om vad utbildningen betytt för dem i deras privata och yrkesverksamma liv och vad de hade för tankar om utbildningen och skolan. Vi fick så många fina omdömen! Det var underbart att få den fina responsen, eftersom vi verkligen månat om att lägga upp utbildningen så att eleverna mår bra, får allt de behöver och att utbildningen är både kunskapstät men också väldigt rolig och praktisk.
Vi kommer publicera alla intervjuerna, men redan nu får ni några omdömen:

”Sabine är en fantastisk lärare. Hon tänker på alla, på alla plan. Man har verkligen en plats på den utbildningen, vem man än är. Och hennes Spine and body flow kinesiology har verkligen allt, hela kroppen finns med, som på en karta.  Det var en toppenutbildning, alla våra lärare var jättebra, jag har blivit så rik i kunskap!”
Anna Åkerblom kinesiolog och hudterapeut

”Den har varit fantastisk från första början. Speciellt Sabines närvaro och hennes sätt att fånga upp alla. Hon anpassar utbildningen efter allas styrkor och väver in allt i utbildningen.”
Mikael Nyman, kinesiolog

”Skoltiden har varit fantastisk för Sabine var med hela tiden. Man fick öva och praktisera och vara med på kliniken och få riktiga klienter! Vi fick verkligen lära oss vad kinesiologi innebär. Jag är helt såld! Det var den bästa tiden i mitt liv!”
Mia Ahl, kinesiolog

”Det har varit en fantastisk resa som jag har fått göra tillsammans med alla underbara kolleger. Vi har haft många olika infallsvinklar uppdelat i fyra delkurser, där vi har tagit ett steg i taget framåt. Vi har fått lära oss allt från grunden. Så även den utan tidigare erfarenhet kan få ett yrke. Jag personligen har fått en ännu större verktygslåda. Det har varit underbart.”
Björn Winberg, massageterapeut och kinesiolog

”Jag tycker att den är otroligt proffsigt och tydligt upplagd och Sabine är helt fantastiskt kunnig. Vilket gör att det blir väldigt inspirerande att ta sig an utbildningen. Hon är så trovärdig och kunnig. Jag är jättejättenöjd!”
Camilla Lindqvist, kinesiolog

”Den har varit fantastisk, jättekul och personlig. Vi har varit en liten grupp så lärarna hinner med allihop och vi har lärt oss enormt mycket.”
Wictoria Höhn-Bolin, massageterapeut och kinesiolog

”Utbildningen är lång, och det är bra. Det är bra att man har mycket tid att smälta det man lär sig och träna på uppgifterna.  Det är också bra att man alltid kan fråga en gång till och gå tillbaka och få förklarat igen det man inte förstått.”
Tone Lyche, kinesiolog

Vill du också utbilda dig hos oss? Välkommen! Ny yrkesutbildning startar 11 januari med en introduktionskurs. Läs allt om hur du anmäler dig här.

Sabine Rosén Utbildningar har sitt huvudsäte vid Odenplan i Stockholm. Aktuell introduktionskurs hålls den 11-13 januari 2018 kl. 9-17 i Stockholm. Tel: 08-740 60 30 | E-post: info@sabineeducations.se