2-dagars Introduktionskurs i Kinesiologi

Helgkursen är ett perfekt tillfälle att prova på kinesiologi så att du kan avgöra om en Yrkesutbildning till Kinesiolog passar dig! Välkommen till en intensiv och inspirerande kurshelg. Här kommer du introduceras i Kinesiologi och förstå hur du kan implementera kinesiologitekniker i ditt befintliga arbete som kroppsterapeut. Är du helt ny i friskvårdsbranchen så är denna introduktionskurs perfekt för att avgöra om du ska slå in på en ny och spännande yrkesbana.

Vi vill att tekniker direkt ska kunna höja dina resultat på din befintliga klinik. Under dessa 2 dagar provar du på kinesiologi som används vid

  • strukturella problem (= minska smärta och förbättra rörelseförmåga)
  • näringsmässiga obalanser (= förbättra återhämtning och se en allergibehandling)
  • emotionella stresskänslor ( = använd några punkter som låter klienten gå ner i varv)
  • energiobalanser ( = lär dig några akupressurtekniker för att cirkulera qi i hela människan)

Investeringskostnaden för dessa dagar är 2000:- för dig som privatperson och för dig som har företag samma summa + moms. Skolans kurslokaler ligger på Frejgatan 32 vid Odenplan i Stockholm. Varmt välkommen!

Nästa tillfälle att intro-kurs kommer meddelas i Nyhetsbrev och här på vår webb och Facebooksida. Du kan redan nu skicka iväg en intresseanmälan till oss genom formuläret nedan.

Godkänd utbildning signerad Kroppsterapeuternas Yrkesförbund 2019

Anmälan

5 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50