HeartSpeak med Anne M Jensen

  Read this information in english click here


1
8-20 oktober 2019 har vi glädjen att kunna erbjuda en två-dagars workshop med dr Anne M Jensen. Hon kommer att hålla en workshop i HeartSpeak level 1 och 2. Här nedan följer lite information om vad HeartSpeak är och vem Ann Jensen är.

Nivå 1. HeartSpeak är nästa generation av Mindbody Therapy – en spännande, ny terapiform, baserad på nyskapande forskning från  effektiv vetenskap, neurovetenskap och minnesvetenskap. HeartSpeak erbjuder ett enkelt och kraftfullt sätt att hantera stressrelaterade tillstånd. Det kommer att förvandla din praktik – och ditt sinne!

Nivå 2.
I HeartSpeak Level 1 lärde du dig de grundläggande principerna i HeartSpeak – vetenskapen om HeartSpeak. I HeartSpeak Level 2 händer det magiska – din magi! Du använder dig av din intuition och dina egna empatiska förmågor, du kommer att göra din praktik till din egen- vilket är konsten med HeartSpeak.

Read more in english, PDF:

Ann JensenWorkshop Proposal – HeartSpeak Level 1
Ann JensenWorkshop Proposal – HeartSpeak Level 2


Se filmklipp

Alldeles ny forskning vid Oxford University har visat att muskeltestning…….
”Oxford University var nyligen involverade i forskning där man undersökte muskeltestning  det primära verktyget hos kinesiologer. När doktorand Anne M Jensen först  presenterade resultaten av sin studie om muskeltestning var resultaten så imponerande att universitetspersonalen inte trodde på dem och bad henne upprepa studien för att testa resultaten en gång till. ”


Anne M Jensen

Dr  Anne Jensen har utvecklat en teknik i mindbody healing som heter HeartSpeak. Den utvecklade hon med erfarenheterna från 25 års klinisk praxis, observation, forskning och sunt förnuft.Hon lär nu ut HeartSpeak i hela världen. Dessutom har hon en doktorsexamen i klinisk forskning från Oxfords universitet i Storbritannien. Fokus i hennes forskning var hur noggrant en muskel gav respons vid muskel respons test (MRT). Hennes resultat bekräftar giltigheten. Hennes områden är psykologi, kiropraktik och sport, och hon har många publikationer inom dessa områden. Hon är också healer och driver en rådgivningsklinik i känslomässigt välbefinnande och stressreducering.

CV
Anne M Jensen – Speaker CV

ANMÄL TILL WORKSHOP/SIGN UP FOR WORKSHOP

© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50 info@sabineeducations.se