Sabines vision

Min vision är att låta fler människor bli friska, ha energi och livsglädje.

För att låta ”fler människor” optimera sin hälsa och bli starkare både privat, på arbetet och i idrottsammanhang behövs det fler riktigt duktiga terapeuter.

Min vision är att förmedla och lära ut behandlingsstrategier som kombinerar ett detaljkunnande men som samtidigt vävs in i ett helhetstänk.

För att på ett både roligt och effektivt sätt ”förmedla och lära ut behandlingsstrategier” så startar nu i första hand Yrkesutbildning till kinesiolog – klinisk inriktning. Framöver – då fler duktiga kinesiologer finns utexaminerade – kommer den lärlingsbaserade certifikatutbildningen. Ytterligare framöver roas jag personligen stort av tanken att skolan också kommer ha klasser för de som vill bli massageterapeuter och för de som vill bli proffsiga tränare.

En viktig uppgift för att förverkliga visionen är också att aktivt kommunicera med människor i media, sjuk- och friskvårdsetablissemang samt förmedla djupare kunskap i flera forum.

Unik kunskap är värdefull  och behövs spridas vidare – den tillsammans med ett ärligt engagemang gör skillnad! För mig är det oerhört viktigt att ta tillvara på varje dag och varje möte. När du kommer till mig, så lovar jag att se DIG 🙂

© Copyright - Sabine Educations / Sabine Rosén AB FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, 113 26 STOCKHOLM 08-740 60 30 info@sabineeducations.se