Ord från nuvarande klass, YRK 2017

 • Camilla Lindqvist / cacompany.se

”Efter 20 år som massage och zonterapeut har jag en hel del återkommande nöjda klienter. Efter nu påbörjad utbildning till Kinesiolog för Sabine Rosén har mina klienter upplevt helt fantastiska resultat i `samma´ behandlingar, mina bokningar har ökat i snabb takt vilket känns så kul! Skolan ger mig fördjupad kunskap om kroppens fantastiska samspel som helhet.”

 • Gunilla Orre / fungeramera.nu

”Äntligen en behandlingsform där jag kan hjälpa klienten att kicka igång självläkningsförmågan, oavsett vad problemet är.”

 • Anna Åkerblom / derma-to-me.com

”Känns så rätt. Som auktoriserad hudterapeut tar jag hand om många med problemhud. Nu finns möjlighet att komma under ytan då huden ofta är kroppens spegel. Balans inifrån och ut. Kinesiologi utbildningen ger så många otroliga möjligheter.”

 • Daniela Thunberg / danielasmassage.se

”Utbildningen bjuder på massor av inspiration och många aha-upplevelser.
Det bästa är att jag redan från dag ett kunnat applicera de tekniker vi lär oss på mina reda befintliga massage- och akupunkturkunder, och resultaten är fantastiska.”

 • Wictoria Höhn Bohlin / balansochharmoni.se

Jag älskar att arbeta holistiskt, lösa problem och inte stirra blint på symptom. Jag har hamnat så rätt på denna utbildning. Redan efter en kurshelg kan jag använda nya tekniker och få fantastiska resultat.”

 • Björn Winberg / bjornwinberg.se

”För mig som massageterapeut har kursen redan gett flera användbara verktyg i min verksamhet. Genom Sabine har jag fått nya perspektiv på sambanden mellan traditionell kinesisk medicin och västerländsk skolmedicin som gör det enklare för mig att ta till mig kursen. Verktyg som redan efter första terminen lett till bättre behandlingar för mina kunder.”

Ord från utexaminerade kinesiologer, förra klassen YRK 2016

 • Tone Lyche / handson-kroppsterapi.se

”Många terapier i dag använder order holistisk, kinesiologi är verkligen detta i sann bemärkelse. Sabine Rosen har med kunniga lärare vid sin sida, gått igenom kinesiologins alla aspekter, vare sig det är kropp eller knopp, matsmältningssystemet eller hormonsystemet.”

 • Emelie Andersén /emelieskroppsvard.se

”Tack vare denna utbildning till Kinesiolog har jag som kroppsterapeut fått riktigt effektiva tekniker som visat otroliga resultat både när det gäller klienter med smärta och allergier.
Redan efter första kurshelgen kunde jag börja komplettera kinesiologin i mina behandlingar och resultaten har varit nästintill magiska!

Som företagare har denna utbildning hjälpt mig att mer än dubbla min vinst tack vare snabba och bestående behandlingsresultat! Att jag även fått chansen att ta del av skolans lärlingsprogram gör att jag fortsätter att utvecklas som terapeut.”

 • Angelica Bertlin

”Yrkesutbildningen till kinesiolog har gett mig en fantastisk ingång i mina behandlingar. Genom alla de tekniker som lärs ut kan jag söka efter orsaken till olika besvär istället för att behandla symtomen. Utbildningen har utvecklat mig både yrkesmässigt och på ett personligt plan då jag fått större kännedom om den kraft till självläkning som finns i varje människa.”

 • Maria Löfmark / mtml.one

Efter min yrkesutbildning i kinesiologi hos Sabine Rosén har jag ytterligare ett fantastiskt verktyg för att hjälpa mina kunder/klienter att dämpa eller helt bli av med olika besvär och problem!
Utbildningen med dess kunniga och engagerade lärare och föreläsare gav gedigen grundkunskap i kinesiologi och behandling. Teoretiskt såväl som praktiskt.

Med specifik ”felsökning” och anpassad behandling till varje individ nås fantastiska resultat! Det kan vara problem – i leder och muskler, så som smärta och rörelseinskränkning, olika allergier och eksem, problem matsmältning, med mage och tarm, symptom på utmattning av stress eller brist på näringsämnen eller mineraler. I behandlingen tillförs kroppen resurser att hantera, bearbeta och läka!
Från att ha haft svåra och ofta långvariga problem kommer vi i samarbete med kroppens egna system fram till hållbara lösningar för både kropp och känsloliv, med hjälp av Kinesiologi blir det skillnad mer än för stunden!

 • Mia Ahl / mias-halsorum.se

”Sabine har varit en så fantastiskt, inspirerande, engagerad och otroligt kunnig lärare i kinesiologi. Man kan inte sluta att lyssna på all den kunskap hon besitter. Jag vill bara lära mig mer och mer om allt hon kan och det är bland annat fertilitetsbehandlingar, immunsystem (allergibehandlingar), rörelsesystem (smärtor och inflammationer) och nervsystem (stressproblematik).  Jag är så glad och tacksam att jag har fått förmånen att gå denna utbildning på Sabine Rosén Utbildningar/Sabineeducations och att ha självaste Sabine som lärare har varit lyx.”

Häng med oss på skolan…:-)