3-dagars Introduktionskurs i Kinesiologi

-ett perfekt tillfälle där du får prova på kinesiologi så att du kan avgöra om en Yrkesutbildning till Kinesiolog passar dig

Välkommen till en intensiv och inspirerande kurshelg. Här kommer du introduceras i Kinesiologi och förstå hur du kan implementera kinesiologitekniker i ditt befintliga arbete som kroppsterapeut. Är du helt ny i friskvårdsbranchen så är denna introduktionskurs perfekt för att avgöra om du ska slå in på en ny och spännande yrkesbana.

Nästa tillfälle för introduktionskursen går i Stockholm:

• Hösten 2019
________________________________________
Under 3 dagar varvar vi teori, praktik och klinik – dvs. omsätter teori direkt till verklighet. Du kommer med denna introduktionskurs lära dig att se sambanden mellan fysisk smärtproblematik, främst i skulderparti (inklusive nacke och bröstrygg) med andra obalanser som t.ex. störningar i immunförsvaret.

Teori och praktik innebär att du lär dig muskeltester och korrigeringstekniker för att återhämta rörelsen i axelpartiet, samt minska smärtimpulser. Klinik innebär att du får vara med när Sabine Rosén behandlar en ”verklig” klient.

Investeringskostnaden för dessa dagar är 2000:- för dig som privatperson och för dig som har företag samma summa + moms. OBS! Väljer du sedan att anmäla dig till ”Yrkesutbildning till Kinesiolog-Klinisk inriktning” så BJUDER vi på HELA KURSAVGIFTEN för denna introduktionskurs, dvs samma summa du betalt räknas som förskottsbetalning för yrkesutbildningen.

Du som har fått fint erbjudande som medlem i Kry – Kroppsterapeuternas Yrkesförbund- vänligen ange det i anmälningsformuläret:-)

Fredag och Söndag har vi teori och klinik – och då är vi på HälsoPorten, Frejgatan 32 i Stockholm. Lördag har vi praktik, på förmiddagen är vi på HälsoPorten och på eftermiddagen är vi inbokade på Balance gym, nere vid Stureplan på promenad eller T-baneavstånd från HälsoPorten.

Varmt välkommen!
Möt några elever på skolan
Åtta frågor till Sabine Rosén
Om Yrkesutbildningen
Mer om Kinesiologi

Anmäl ditt intresse för att gå introduktionskurs i Kinesiologi

1 + 4 = ?

Godkänd utbildning signerad Kroppsterapeuternas Yrkesförbund 2019
© Copyright - Sabine Education FREJGATAN 32, T-ODENPLAN, STOCKHOLM 08-31 75 50 info@sabineeducations.se