Introduktionskurs i Kinesiologi

– ett perfekt tillfälle där du får prova på kinesiologi så att du kan avgöra om en Yrkesutbildning till Kinesiolog passar dig 🙂

Välkommen till en intensiv och inspirerande kurshelg. Här kommer du introduceras i Kinesiologi och förstå hur du kan implementera kinesiologitekniker i ditt befintliga arbete som kroppsterapeut. Är du helt ny i friskvårdsbranchen så är denna introduktionskurs perfekt för att avgöra om du ska slå in på en ny och spännande yrkesbana – nästa årskull Yrkesutbildning till Kinesiolog startar i januari 2019!

Nästa tillfälle för introduktionskursen går i Stockholm:

  • 16-18 november 2018 klockan 9-17

Under 3 dagar varvar vi teori, praktik och klinik – dvs. omsätter teori direkt till verklighet. Du kommer med denna introduktionskurs lära dig att se sambanden mellan fysisk smärtproblematik, främst i skulderparti (inklusive nacke och bröstrygg) med andra obalanser som t.ex. störningar i immunförsvaret.

Teori och praktik innebär att du lär dig muskeltester och korrigeringstekniker för att återhämta rörelsen i axelpartiet, samt minska smärtimpulser. Klinik innebär att du får vara med när Sabine Rosén behandlar en ”verklig” klient.

Investeringskostnaden för dessa dagar är 2000:- för dig som privatperson och för dig som har företag samma summa + moms. OBS! Väljer du sedan att anmäla dig till ”Yrkesutbildning till Kinesiolog-Klinisk inriktning” så BJUDER vi på HELA KURSAVGIFTEN för denna introduktionskurs, dvs samma summa du betalt räknas som förskottsbetalning för yrkesutbildningen.

Du som har fått fint erbjudande som medlem i Kry – Kroppsterapeuternas Yrkesförbund-  vänligen ange det i anmälningsformuläret:-)

Fredag och Söndag har vi teori och klinik – och då är vi på HälsoPorten, Frejgatan 32 i Stockholm.

Lördag har vi praktik, på förmiddagen är vi på HälsoPorten och på eftermiddagen är vi inbokade på Balance gym, nere vid Stureplan på promenad eller T-baneavstånd från HälsoPorten.

Varmt välkommen!

ANMÄLAN INTRODUKTIONSKURS I KINESIOLOGI